Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

 

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

Asiakaspalvelu

Panostamme asiakaspalveluumme ja sen laatuun. Tavoitteenamme on olla tässä alueessa suomen parhaimmistoa. Niinpä tarjoammekin sinulle haluamasi tavan ottaa meihin yhteyttä.

Facebook

Palvelemme sinua Facebookissa ja itseasiassa preferoimmekin Facebookia palvelukanavana. Siellä kysyminen on nopeaa ja kaikille muillekin läpinäkyvää, jolloin toisetkin asiakkaat saattavat saada vastauksen sinun kysymyksesi avulla. Facebook-sivun osoite on https://www.facebook.com/TarraHerra

Yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Vastaamme yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin viesteihin viimeistään vuorokauden kuluessa.

Sähköposti

Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi. Vastaamme sähköposteihin viimeistään vuorokauden kuluessa.

Puhelin

Voit myös soittaa meille numeroon 044 978 1324. Vastaamme puheluihin arkisin klo 10-20 välillä, muina aikoina voit jättää meille viestin, jolloin otamme yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tarjouskirje

Hyvä markkinointi on hyvää asiakaspalvelua. Tilaamalla tarjouskirjeemme saat automaattisesti tietoosi ajankohtaiset tarjoukset ja tuoteuutuudet.

Tilaa Tarjouskirje

Takaisin sivun yläreunaan