Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

- 35 %

Sisustustarrat, Live Learn Hope harmaa WS3024G

Yksi suosituimpia tekstitarrojamme on tämä harmaalla tekstillä ja perhosen kuvilla tyylikäs sisustustarra / seinätarra, jonka voit kiinnittää seinän lisäksi muihinkin tasaisiin pintoihin, kuten oveen tai huonekaluun.

Muuta huoneesi ilmettä upealla seinätarra kokoelmalla. Tämä laadukas ja itseliimautuva Live Learn Hope sisustustarra on nopeasti aseteltavissa ja se voidaan helposti myös irroittaa ja uudelleen sijoittaa ilman vaurioita. Voidaan asetella mihin tahansa sileään ja tasaiseen pintaan.

Sisustustarra on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista ja se on myrkytön.

Sisustutarran pakkauskoko on 30cm x 60cm. Sisustustarran mitat on vähintään 87cm x 54cm (leveys x korkeus) riippuen asettelusta.

Pinta tulee puhdistaa ennen tarrojen asettelua ja kiinnitettäessä maalatuille pinnoille tulee maalauksen antaa kuivua vähintään 3 viikkoa ennen sisustustarran / sisustustarrojen asettamista.

Learn from yesterday
Live for today
Hope for tomorrow

Saatavuus:     Tilattavissa
Toimitusaika: Ilmainen toimitus, 1-3 arkipäivää

19,58
29,90 €

Muut tämän kategorian tuotteet

Takaisin sivun yläreunaan