Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

 

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

Näin ostat meiltä

Lisää haluamasi tuotteet ostoskärryyn. Ylälaidassa näkyvässä Ostoskärryssä näet tuotteidesi määrän ja alustavan toimituskulun. Lopullinen toimituskulu näkyy varsinaisessa Ostoskärrynäkymässä.

OSTOSKÄRRYSSÄ näet tarkemmin valitsemasi tuotteet ja toimitustavan valinnan. Toimitustavan valinnan mukaisesti toimituksen hinta on joko 5,90 € tai noudettuna ilmainen.

Jos sinulla on alennuskoodi, voit syöttää sen ja painaa KÄYTÄ KOODI -nappia ja saat koodin mukaisen alennuksen uutena rivinä ostoslistaan.

Jos olet valinnut toimituksen Postilla tai Matkahuollolla, voit valita toimituspaikan seuraavassa vaiheessa TOIMITUSPAIKAN VALINTA. Syöttämällä postinumeron ja painamalla ”Päivitä”, saat valittavaksi postinumerolle tarjolla olevat noutopisteet. (Jos valitsit aiemmassa vaiheessa toimitustavaksi Noudon, Toimituspaikan valintaa ei tehdä ollenkaan.)

Vaihe MAKSAMINEN aloitetaan syöttämällä sähköpostiosoite ja postinumero ja painamalla JATKA -nappia. Riippuen siitä tunnistaako maksupalvelu sinut vanhana Klarna -asiakkaana vai uutena, saat näkyville sinulle mahdolliset maksutavat. Valitsemalla sinulle sopivan maksutavan ja painammalla OSTA -nappia, hyväksyt toimitusehdot ja maksuehdot ja teet tilauksen.

Mikäli sinulla on ongelmia tai muuten kysyttävää tilauksista, maksamisesta tai toimituksista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@lasten.fi tai muilla yhteydenottotavoilla.

Takaisin sivun yläreunaan