Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

 

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

Tietoa sisustustarroista ja niiden kiinnittämisestä

Sisustustustarrat ovat yleensä sommiteltu arkille lopullista kokonaisuutta tiheämmin ja tarkoitus onkin katsoa kuvasta mallia oikean lopputuloksen saamiseksi. Voit katsoa mallia verkkokaupan tuotekuvista tai paketista mikäli paketissa on valmiin kokonaisuuden kuva.

Tarrat kiinnittyvät parhaiten tasaiselle pinnalle kuten seinään tai oveen. Tarrat kiinnittyvät myös tapettiin mikäli tapetti on tarpeeksi tasainen. Otathan kuitenkin huomioon, että tapetti voi vahingoittua myöhemmin tarraa irroittaessasi. Suurin osa tarroista on rullalla, joten tarra-arkki kannattaa laittaa yön yli esimerkiksi kirjojen tai muiden painavien esineiden alle tasoittumaan.

Kiinnittäminen

1. Puhdista pinta, johon tarrat kiinnitetään. Pinnan tulee olla pölytön ja kuiva, jotta varmistetaan tarran kiinnittyminen.

2. Poista tarra taustapaperista. Kiinnitä se pinnalle kevyesti painelemalla ja ota avuksi esimerkiksi luottokortti tai vastaava, jolla voit painaa ja vetää tarraa pintaa vasten. Varo rikkomasta tarran pintaa. Isompia kuvia kiinnitettäessä kannattaa tarra irroittaa yksi osa kerrallaan ja poistaa taustapaperi tasaisesti vetämällä, samaan aikaan kuin kiinnität tarraa seinään.

3. Tarkkaile tarran kiinnittymistä muutaman tunnin kuluttua tai seuraavana päivänä ja painele mahdollisesti irronneet nurkat takaisin kiinnityspintaan.

Mikäli tarvitset apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Sisustusterveisin,

TarraHerra
asiakaspalvelu@tarraherra.fi
044 978 1324

Takaisin sivun yläreunaan