Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

 

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

Verkkokaupan toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan TarraHerra.fi -verkkokaupan eli taustalla olevan PineBridge Online (Y-tunnus: 2877603-8) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.


Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€), mikäli toisin ei mainita. Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Toimitusaika

Tuotekohtaiset toimitusajat näkyvät kunkin tuotteen tuotekortista. Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta Toimitustavat- ja Maksutavat-kohdista. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää. TarraHerra.fi ei vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.


Toimitustavat

Toimitamme tilaukset joko kirjeenä, maksikirjeenä tai pakettina.


Maksutavat

Verkkokaupan tilauksia voi maksaa seuraavilla maksutavoilla.

  1. Verkkopankit
  2. Luottokortit
  3. Lasku
  4. Osamaksu

Palvelun tarjoaa Klarna Checkout.

Tarjoamme yrityksille myös mahdollisuuden ostaa verkkolaskulla. Tällöin lisäämme tilaukseen 10 € laskutuslisän.


Palautukset

Ostoksilla on Suomessa aina 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta.

Mikäli tuote on rikkoutunut kuljetuksen aikana, toimitamme veloituksetta uuden asiakkaalle. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle.

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Mikäli haluat palauttaa osan tilauksesi tuotteista tai koko tilauksen. ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi. Kerro viestissä omat yhteystietosi, tilausnumerosi ja tilauksen summa. Annamme sitten tarkemmat palautusohjeet.


Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta myös Suomen ulkopuolelle. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10,00 euron laskutuslisän tilauksen aiheuttamasta lisätyöstä johtuen.


Yritysasiakkaat

Tarjoamme palvelua myös yrityksille ja yhteisöille. Jos olet kiinnostunut tästä vaihtoehdosta, ota meihin yhteyttä asiakaspalvelumme kautta.

Takaisin sivun yläreunaan