Ostoskassi on tyhjä (0,00 €)
  • Ei tuotteita
Toimitus ilmaiseksi!
Ota kolme tarrapakettia, maksa vain kahdesta

 

Yrityksille

Tarjoamme palvelua myös yrityksille. Voit tehdä tilauksen normaalisti tai ottaa meihin yhteyttä. Tee tarjouspyyntö, soita 044 978 1324 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksutavat

Yhteistyökumppanimme

Lastentarvikkeet, lelut ja pelit sekä lastenvaatteet 

Tietoja yrityksestä

TarraHerra.fi on suomalainen laadukkaiden sisustustarrojen verkkokauppa. Verkkokaupassamme asiointi on mukavaa ja turvallista. Lue alta tarkemmin miten takaamme palvelun laadun ja mukavan asiakaskokemuksen.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa meihin yhteyttä Facebookissa, yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimella. Jos valikoimistamme ei löydy haluamaasi tuotetta, kerrothan siitä meille.

Toimitus

Tilaukset paketoidaan pääsääntöisesti joko tilauspäivän tai sitä seuraavan arkipäivän aikana ja viedään Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi. Saat sähköpostiisi automaattisesti seurantakoodin paketin seuraamista varten (kirjelähetyksien seurantaa Posti ei valitettavasti tarjoa). Posti ja Matkahuolto myös ilmoittavat yleensä tekstiviestitse/sähköpostitse paketin saapumisesta valitsemaasi toimipisteeseen.

Maksaminen

Tilauksen maksaminen onnistuu haluamallasi maksutavalla. Tilaus voidaan maksaa verkkopankeilla, luottokorteilla sekä laskulla tai erämaksulla. Maksupalvelun Tarjoaa Klarna Checkout.

15 vuorokauden ilmainen palautusoikeus

Tuotteillamme on maksuton 15 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottamishetkestä alkaen mikäli tuote on käyttämätön ja myyntikuntoinen alkuperäisessä ehjässä paketissaan. Mikäli haluat palauttaa osan tilauksestasi tai koko tilauksesi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tarraherra.fi.

Yritystiedot

TarraHerra.fi -verkkokauppa
PineBridge Online Oy
Y-tunnus: 2877603-8
Haapakuja 2 A
60100 Seinäjoki

Takaisin sivun yläreunaan